{Lisää juutalaisista}

{Lause ”Juutalainen joutuu ikuiseen kadotukseen, ja se on joskus oikein ja joskus väärin.”, tulvi taannoin mieleeni ryhdyttyäni harrastukseen, josta tämä blogi on peräisin.

Se, että juutalainen laskettaisiin juutalaiseksi vasta, kun hän on mennyt heidät häirintätarkoituksessa kärsimään luoneen tahon puolelle oli toinen. Voiko tämä olla todellinen polku ja osa juutalaisuutta?

Mieleeni tulvi myös ajatus juutalaisista, Kiinasta ja Britanniasta yhtenä vihollismuodostelmana. Mitä se olisi? Onko ”juutalainen” Kiinan näkökulmasta säilyttämisen arvoinen ”pahuuskonsepti”? Onko Britannian tarkoitus tekeytyä hyväksi ja auttaa näitä kirottuja ihmisiä?

Juutalaiset tulvivat mieleeni välillä myös muinaisina pahoina. Kyse oli ”kivun keksijöistä”. Voiko nykymaailmassamme nähdä kaikuja tällaisesta? Kun olin harrastanut meditaatiota jonkin aikaa tavoitellen mieleni asettumista aloilleen, tulvahti mieleeni ajatus, että kyse oli ”juutalaisvaurioiden” korjaantumisesta.

Raamattua tutkiessani minusta tuntui hetken kuin pahat jumalat pelaisivat juutalaisilla kertomuksessa. Välillä hyvän voimat mahdollisesti auttavat heitä, esimerkiksi kristinuskon syntyessä.}

Comments